• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас з теми «Технологія перевернутого навчання в сучасній історичній, правовій та громадянській освіті»

Майстер-клас з теми «Технологія перевернутого навчання в сучасній історичній, правовій та громадянській освіті»

2019-10-22

/Files/photogallery/945/іст1.jpg

22 жовтня 2019 року на базі Васильківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 пройшло перше заняття тематичного модуля «Перевернуте навчання» в рамках реалізації проекту «Професійне удосконалення педагогів».

Майстер-клас з теми «Технологія перевернутого навчання в сучасній історичній, правовій та громадянській освіті» провели модератори Пономаренко Ніна Михайлівна, учитель історії та правознавства, заступник директора з навчально-виховної роботи Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 та Мартиновець Наталія Миколаївна, учитель історії та громадянської освіти Васильківського академічного ліцею «Престиж».

Мартиновець Н.М. ознайомила колег з основними формами та методами, структурою «перевернутого» уроку, розповіла про шляхи впровадження даної технології.

Пономаренко Н.М. поділилася власним досвідом з упровадження перевернутого навчання, розповіла про одну із форм роботи на «Громадянської освіти» – створення лепбуку при вивченні теми «Права дитини».

Учасниками майстер-класу стали не лише вчителі історії і громадянської освіти, а й вчителі зарубіжної літератури, які зацікавились технологією перевернутого навчання. Заняття пройшло в дружній, творчій атмосфері.

/Files/photogallery/945/іст3.jpg

/Files/photogallery/945/іст2.jpg

/Files/photogallery/945/іст4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 77